søndag 27. april 2014

Forberedelser


I dag er det kun 5 dager til avreise og det er mange baller i luften akkurat nå (og en på dekk), og det ser ut til at alle skal falle ned i det vi løsner fortøyningene. Eller det er det vi håper skal skje, vi ser at vi har en del ting som stadig må gjøres eller fikses og listen tar vist aldri slutt.Merkelig at enn skal trenge så mye stæsj bare for at man skal ut en liten tur på sjøen...Her forsøker Åse seg på stabling med logikk. Logikken består i å stable det som forventes å bli lite brukt innerst og nederst, og det vi tror vil blir ofte brukt øverst og lett tilgjengelig.Det kan høres enkelt ut, men når matrosen og kapteinen er uenige om vi kommer til å sparke fotball eller grille først, ja da er det ikke enkelt å bli ferdig :o) 
En kaffe i baugen kan være bra når fruen er logisk i stuerommet :o)

Nåja, ting begynner å komme på plass og vi har gjort så mye at vi ikke orker å nevne det her, men vi kvalifiserer helt sikkert til et og annet gullmedlemskap på Clas Ohlson og Biltema samt en og annen båtbutikk. Men vi kommer til å glemme disse litt stressende dagene så fort vi er på vei.

Dette ser jo riktig bra ut?


 Fantastisk hva matroser kan få stablet inn i stuerommet.
  Åse tester den nye kikkerten.Tom polerer og fikser baugstigen.Victor er med og vasker nøye sykkelen sin.

Et stort problem er Telenor Maritim Radio som ikke klarer å få sendt ut våre sertifikater selv om vi har betalt og tatt eksamen, maken til ineffektivitet og dårlig kundebehandling skal man lete en stund etter..
Det bli selvsagt tid til masse kos også, forberedelser er ikke bare stress.
Hilsen Åse & Tom.