mandag 2. juni 2014

Dag 33 - The thin red line

I dag har vi atter en gang benyttet vekkeklokken, vi vil ikke komme for sent til Olga og hennes kumpaner på tannlegekontoret. På bussen og metroen møter vi mange på vei til jobb og skole og det er merkelig å sitte og observere det daglige livet fra sidelinjen slik vi nå gjør. Det må være litt som å være pensjonist, bare uten gåstolen. 
Elven renner akkurat som livet, i midten møtes vi, matrosen og meg.

Vi har nå vært uten TV eller andre underholdnings apparater siden vi kom til Tyskland den 19. mai, og vi har ikke savnet noen av delene. Det gjør at vi kommer oss i seng når vi er trøtte og våkner når vi er uthvilt, det føles helt riktig i kropp og sjel.

Av og til snakker vi om at det føles merkelig og bli trøtt selv om man ikke har gjort noe som helst, men det blir man selvsagt, og man sover minst like godt uten å ha gjort noe nyttig. Det er vel kanskje det man kaller det å bli "lat", ikke vet jeg men det føles godt :o)

Kaptein holder kursen
Etter en stund hos Olgas man Fritz tok vi metroen tilbake til sentrum. Vi bestemmer oss for å følge den røde linjen som er malt på gangveiene og går igjennom byen, det er meningen at den skal guide turister til severdighetene. 

Ferskt og grønt
Vi går selvsagt motsatt vei slik vi alltid gjør, men det tar oss raskt innom markedshallen som er en blanding av utsalg av ferske varer og lunch servering for sultne kontor rotter. Absolutt et sted å besøke dersom man er i Hannover og liker mat fra ulike land. Vi bestemmer oss for å handle der i morgen etter siste tannlegetime slik ar vi får skikkelige ferske varer. MatBanan Costas (Smiler til Åse)
 Vi bestemmer oss også fra nå av og gjøre alt motsatt av det vi først tenker, på den måten gjør vi det rett første gang, det er i hvert fall teorien. Vi tester denne teorien når vi skal på ned på metroen, der kan vi velge mellom to nedganger. Vi er begge enige om at det er den høyre nedgangen som er riktig, så vi går til venstre og det viser seg å bli riktig. 

Teorien holder mål, vi bestemmer oss for å bruke denne fremover på turen!


Kapteien sammenligner sine nye tenner


Vi spiser en herlig fiskemiddag på markedet før vi setter kursen hjem til Sothis. I morgen har vi fått en ny og siste time hos Fritz og Olga, og tannen blir ferdig reparert slik at vi nå kan fortsette vår på vår spennende reise. Kostnad kr. 0,- og en takk til EU. Samtidig ble vi kjent med Hannover og den hyggelige havnen som vi kommer tilbake til på hjemveien. Nå skal resten av Mittelland kanalen gjøres unna i strålende sol skal vi tro værmeldingen.
Gammel kirke som er overtatt av naturen


God natt.